Help jij Notilyze aan een Computable Award?

1

Misschien heb je het al gehoord: SAS partner Notilyze is genomineerd voor de Computable Awards 2020 in de categorie Services! Met deze prijzen erkent het vakblad Computable bedrijven, projecten en personen die zich het afgelopen jaar hebben onderscheiden in de ICT. SAS is trots dat Notilyze is genomineerd, en het zou helemaal mooi zijn als zij deze felbegeerde ICT-prijs in de wacht slepen! Jij kunt daarbij helpen: de einduitslag wordt namelijk voor 50% bepaald door het publiek. Stemmen dus! Je kunt stemmen op Notilyze onder de categorie “Services”.

Stemmen kan tot en met 1 november. De winnaars worden bekend gemaakt op 24 november.

Waarom Notilyze?
Je wilt natuurlijk weten waar je dan precies op stemt. Notilyze biedt een innovatief “Analytics as a Service” concept dat is gebaseerd op SAS. Dit gebeurt via het Analytics Platform dat gebouwd is op technologie van SAS. Notilyze organisaties in de verschillende fasen van de analytics life cycle, van datapreparatie en discovery, master data management tot en met het operationaliseren van analyses. Klanten kunnen zelf bepalen in welke mate zij deze dienst af willen nemen. En ze betalen alleen voor de services die ze afnemen.

Notilyze maakt analytics toegankelijk voor alle medewerkers in elke afdeling en organisatie, ongeacht de branche of grootte. Dit doen ze door drie elementen te combineren:

  1. een robuuste Cloud-infrastructuur met bewezen 24/7 ondersteuning,
  2. ervaren Data Scientists,
  3. analytics software van markleider SAS.

Notilyze helpt organisaties om waardevolle inzichten uit data te halen en deze te gebruiken om concrete verbeteringen in de bedrijfsprocessen aan te brengen - snel en zonder grote investeringen vooraf. Meer weten Lees dan de nominatie.

Bedankt voor je stem!

 

Share

About Author

David Wendt

Managing the Sales Channels of SAS in the Netherlands. Enabling our partners in making their customer’s world smart and run by decisions. Seasoned Product Owner in Analytics and heavily addicted to evangelize the great impact of AI that is shaping our future.

1 Comment

Leave A Reply

Back to Top