Nya möjligheter väntar runt hörnet för offentlig sektor

0

Vi har spenderat miljarder på att digitalisera offentlig sektor där elektroniska ärendehanteringssystem  varit en av de största drivkrafterna. Det är dock i jämförelse nästintill obefintliga investeringar gjorda vad gäller analys och användningen av denna guldgruva av information. Det är nu dags att få nya insikter om din verksamhet och skapa de stora effekterna av gjorda investeringar genom Big Data Analytics, och inte som idag drunkna i data utan börja simma i information.

Med tillgång till rätt information kan du leda och styra din verksamhet bättre, prioritera rätt aktiviteter, få bättre insikt av dina kunders behov som i sin tur leder till bättre service, en mer kundanpassad verksamhet och en effektivare offentlig sektor. Genom att ge verksamheten tillgång till rätt verktyg för analys och visualisering skapas helt nya insikter.

Analys är inte bara något för specialister utan en del av din kärnverksamhet, som skapar innovationskraft och ger dig förmågan att mäta effekten av din verksamhet.

För mer inspiration:

Ett bra kundexempel är Belgiens skatteverk som minskat sitt momsfusk med 98% - från 1,1 miljarder euro till 18,5 miljoner euro.
Big Data - vad betyder det för dig?
Näringslivet drar ifrån offentlig sektor på beslutsstöd

 

 

 

Tags
Share

About Author

Niklas Huss

Principal Industry Consultant

Evangelist & Transformer, Keynote speaker & Consultant - Digitalisation, Strategy, Innovation, Architecture & Analytics Min drivkraft är att hjälpa organisationer transformera sina verksamheter med utgångspunkt från sina kunder och på så vis både effektivisera verksamheten och maximera kundupplevelsen. Detta med stöd av de bästa digitala hjälpmedel som idag finns, tydliga strategier och processer samt skapandet av ett innovativt organisationsklimat. Kontakta mig på: Följ mig på Twitter: @dlight75

Leave A Reply

Back to Top