Den analytiske organisation: Der skal både teknologi og modenhed til

0

Flemming Bagger, som er chef i SAS Institutes nordiske Center of Excellence inden for Information Management, deltog for nylig i et interview på bloggen Rainmakers. Her siger han blandt andet:

"The real value is not connected to how much data you have or where you store it, but how you use it. Usage patterns will rely on an efficient and agile data architecture as well as a certain organizational maturity and governance."

Spørgsmålet er jo så, hvad der konkret ligger i organisatorisk modenhed, og hvordan man implementerer de mest frugtbare governance-strukturer....nemmere sagt end gjort, som så meget andet, der er vigtigt!

Læs interviewet, hvis du har lyst til høre flere synspunkter og gode råd vedrørende dette fra en erfaren information management-profil: Rainmaker spotlight: Good governance for enterprise analytics.

Læs også andre blogposts om emnet: Den analytiske organisation.

Tags
Share

About Author

Rikke Ørberg

Digital Marketing Specialist

Jobområde: Digital Marketing Specialist, arbejder med hjemmesider, kampagner og nyhedsbreve i den nordiske region. Er tovholder og redaktør på bloggen. Jeg skriver på bloggen, fordi: Jeg tror på, at viden skal deles. Mit bidrag til bloggen er at videreformidle gode historier og lærerige pointer, som jeg får nys om via indlæg på seminarer, kundeinterviews og kolleger. Jeg brænder for: Kommunikation, som løfter kompetencer, skaber overblik og inspirerer. At gøre det komplicerede enkelt. Digitale løsninger, som kan hjælpe danske virksomheder og organisationer med at blive mere effektive.

Leave A Reply

Back to Top