Velkommen til Hidden Insights-bloggen!

0

Uden dataanalyse ville banken ikke kunne nå at reagere, når der bliver hævet penge på dit kreditkort på Bahamas samtidig med, at du befinder dig i din hjemby, og kommunerne ville ikke kunne udtrække ”undringslister” over borgere, hvis handlemåde indikerer socialt bedrageri.

Med business analytics kan vi afdække disse skjulte indsigter. Vi kan benytte data (restproduktet af vores normale gøren og laden i organisationens systemer) til at skabe den information, vi skal bruge for at kunne arbejde mere fokuseret.

Man kan diskutere, om dataanalyse er sexet, men når business analytics bruges til at gøre os dygtigere og til at give os mere velfærd for pengene, så synes jeg, at det er virkelig sexet. Så det er med stor glæde, at jeg byder dig velkommen til denne blog. Som redaktør ser jeg det som min fornemste opgave at få de historier frem i lyset, som DU, kære læser, vil finde berigende. Måske kan bloggen endda tilbyde dig et forum, hvor du kan kredse dig nærmere ind på, hvad du kan bruge business analytics til?

Lad os under alle omstændigheder få det afmystificeret og bragt ned på jorden: Der er store og små projekter, mere eller mindre komplicerede. Der er mennesker bag alle projekterne, mennesker som kan dele ud af erfaringer og levere best practices videre til andre, som gerne vil i gang med at arbejde smartere og mere fokuseret.

Eksperterne har ordet!
Holdet af primære bloggere står klar i kulissen. Det er rådgivere og konsulenter fra SAS Institute, som til daglig udvikler koncepter og hjælper vores kunder i mål med deres business analytcs-projekter. Folk med holdninger, som gerne vil sætte fokus på, hvad vi i kongeriget Danmark kan gøre mere og bedre. De brænder for emner som:

  • Velfærdsinnovation
  • Kommunal styring
  • Borgerdialog
  • Analytisk marketing
  • Risikostyring
  • Information management

Stay tuned – for snart kommer de første indlæg. Jeg håber selvfølgelig, at du har lyst til at blande dig i debatten og kommentere indlæggene. Vel mødt på bloggen!

P.S.:
Hvis du hellere vil læse om SAS®-kode og -software, vil jeg skynde mig at sende dig videre til vores anden nye blog: Klog på SAS.

 

Tags
Share

About Author

Rikke Ørberg

Digital Marketing Specialist

Jobområde: Digital Marketing Specialist, arbejder med hjemmesider, kampagner og nyhedsbreve i den nordiske region. Er tovholder og redaktør på bloggen. Jeg skriver på bloggen, fordi: Jeg tror på, at viden skal deles. Mit bidrag til bloggen er at videreformidle gode historier og lærerige pointer, som jeg får nys om via indlæg på seminarer, kundeinterviews og kolleger. Jeg brænder for: Kommunikation, som løfter kompetencer, skaber overblik og inspirerer. At gøre det komplicerede enkelt. Digitale løsninger, som kan hjælpe danske virksomheder og organisationer med at blive mere effektive.

Leave A Reply

Back to Top