Lidt forelsket i statistik

0

Jeg hedder Anne Olesen og er analytisk konsulent i SAS Institute. Jeg underviser i SAS® – især statistik med SAS. Min undervisning foregår primært ude på de danske universiteter, hvor min fornemmeste opgave er at sørge for, at de mange studerende kommer godt i gang med SAS.

Mit eget SAS-liv startede også på universitetet, hvor jeg for år tilbage var en flittig polit-studerende – og derigennem blev jeg introduceret til SAS som et statistikværktøj. I dag ved jeg godt, at SAS kan meget mere end statistik, men statistik med SAS er stadig mit kerneområde og det, jeg fokuserer på i hverdagen. Det vil sikkert også komme til at påvirke de emner, jeg tager under kærlig behandling her på bloggen. Så er du advaret!

Statistik er ikke så nørdet, som det har ry for. Statistik er sjovt, interessant, irriterende, dejligt og en masse andre adjektiver. Men først og fremmest er det brugbart. Brugbart i virkelig mange sammenhænge – og nærmest uundværligt i næsten lige så mange. Og i kombination med den nyeste teknologi inden for SAS-verdenen er det både nemt og sjovt at lege med statistik. Her er en lille smagsprøve på, hvad SAS kan med statistik.

Jeg elsker at lege med tal og statistik – ikke kun i SAS – og jeg håber, at lidt af min kærlighed til statistik vil smitte af på jer læsere gennem denne nye blog-verden.
Anne

Tags Statistik
Share

About Author

Anne Olesen

Analytical Consultant

Anne arbejder som analytisk konsulent hos SAS Institute. Hun rådgiver og underviser i brugen af SAS til statistik og følger tæt med i udviklingen af nye og smarte måder at trække viden ud af sine data på. Hun hjælper studerende i gang med at bruge SAS i deres studier og rådgiver i moderne SAS.

Leave A Reply

Back to Top