BN Bank har full oversikt over sin risikoportefølje – se video

Som en mindre aktør i det norske bankmarkedet, hvordan betjene kunder med et lite antall mennesker i personmarkedet eller gjennom relasjonsmarkedsføring og 1:1-aktivititeter i bedriftsmarkedet? Dette var utfordringer BN Bank hadde.

BN Bank bruker SAS for massehåndtering av porteføljen, og har fullt overblikk over hvordan risikoporteføljen ser ut.

- Når kundene legges inn i systemet får kunderådgiver umiddelbart en score fra SAS. Løsningene fra SAS Institute er svært løsningsorienterte og folkelige. Vi har nå aggregert analyse på porteføljen, som vi ikke hadde hatt mulighet til uten SAS. Det er det for mye data til.  Vi har med SAS et strukturert datasett i bunnen og et godt datavarehus som gir grunnlag for gode analyser, sier Olav Isak Sjøflot, COO i BN Bank.

Se video

Les mer om hvorfor BN Bank ASA valgte løsningsarkitektur fremfor egenutvikling

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 • About this blog

  SAS Institute er globalt ledende innen Business Analytics og Intelligence. Redaktør Bettina Stibolt deler her tanker og tips fra selskapets mange fageksperter. Delta gjerne i diskusjonene du også.
  Om meg
  Følg meg på Twitter
 • Subscribe to this blog

  Enter your email address:

  Other subscription options

 • Archives