Økt kryssalg, mersalg og mindre kundeavgang hos Egmont Hjemmet Mortensen – se video

Med trusler som høyere kostnader og lavere inntekter, i tillegg til digital publisering er det enda viktigere å nå kundene i alle kanaler som mobil, e-post, internett og sosiale medier. Ved bruk av SAS-løsninger kan kundeservice hos Egmont Hjemmet Mortensen gi et bedre tilbud der det er risiko for kansellering av abonnement. De har mer informasjon om kunden tilgjengelig, kjenner lønnsomheten og om kunden er i målgruppen for et nytt magasin.

Egmont Hjemmet Mortensen bruker mindre på markedsføring, men har klart bedre effekt av aktivitetene de gjør. De har færre markedsførere i virksomheten nå, som gjør samme jobben.

-SAS har bidratt til 4-10 % økte inntekter, flere abonnenter enn tidligere og ca. 50 % markedsandel. Økt kryssalg, mersalg og mindre kundeavgang er direkte resultatet av analyser. SAS har bidratt til en smartere løsning, er forretningskritiske for oss og viktige for at vi når våre mål. SAS har gitt oss kunnskap, sier Nils Jacob Førli, Markedsdirektør i Egmont Hjemmet Mortensen.


Se video

Les mer om hvordan Egmont Hjemmet Mortensen satser strategisk med en-til-en kommunikasjon 

Post a Comment

Your email is never published nor shared. Required fields are marked *

*
*

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

 • About this blog

  SAS Institute er globalt ledende innen Business Analytics og Intelligence. Redaktør Bettina Stibolt deler her tanker og tips fra selskapets mange fageksperter. Delta gjerne i diskusjonene du også.
  Om meg
  Følg meg på Twitter
 • Subscribe to this blog

  Enter your email address:

  Other subscription options

 • Archives